ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Βρίσκεστε στο σημείο όπου μπορείτε, με πολύ εύκολο τρόπο, να στείλετε το αίτημά σας για ηχητική κάλυψη εκδήλωσης στην Party Productions.

Με το που λάβουμε τα στοιχεία σας και το αίτημα, θα σας απαντήσουμε είτε γραπτώς, μέσω mail, είτε θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο που θα μας παρέχετε, προκειμένου να έχουμε μία πρώτη επικοινωνία, διερευνητικού τύπου.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και η ανταπόκρισή μας θα είναι πάντοτε άμεση.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το γεγονός πως, θα στείλετε τα στοιχεία σας και το αίτημα σας, μέσω της σελίδας μας, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί δέσμευση,οποιασδήποτε μορφής, από πλευράς σας.

Επίσης σας ενημερώνουμε, πως τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα στοιχεία σας δεν κοινοποιούνται  πουθενά, πέρα από το προσωπικό mail της εταιρίας μας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, σχετικά με τον εξοπλισμό, το τεχνικό κομμάτι μίας εκδήλωσης , τους Djs και τη γενικότερη διοργάνωση ενός event, μη διστάσετε να μας καλέσετε πρώτα, προκειμένου να σας παρέχουμε λύσεις, διαπιστευτήρια ή να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας.

Μας αναφέρετε την ημερομηνία που επιθυμείτε τις υπηρεσίες μας
Δεν είστε σίγουροι τι πακέτο να διαλέξετε? Δείτε τα ξανά εδώ
Δεν είστε σίγουροι ποιόν Dj να επιλέξετε? Δείτε τους ξανά εδώ
Θέλετε να ακούτε παράλληλα και ωραίες μουσικές επιλογές? Πατήστε εδώ

Γνωρίζατε ότι:

Ακούγοντας μουσική είναι μία από τις λίγες δραστηριότητες που χρησιμοποιεί το σύνολο του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Η καρδιά ενός ανθρώπου μιμείται το ρυθμό στον οποίο παίζει η μουσική! Όσο πιο γρήγορο είναι το beat, τόσο πιο γρήγορα χτυπά η καρδιά.

Δείτε εδώ τις προσφορές στα έτοιμα πακέτα μας

X
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστρέψτε στα προϊόντα