Όροι ενοικίασης

ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Οι τιμές σε όλες τις κατηγορίες ΔΕΝ περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α 24%

Αφορούν ενοικίαση για μία ημέρα και συμπεριλαμβάνουν την μεταφορά και την εγκατάσταση στον χώρο σας, για τοποθεσίες εντός Αττικής και ενοικιάσεις άνω των 50€.

Για εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, η οποία προκύπτει, πάντα, κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

 
Η άρτια κατάσταση των προϊόντων μας κατά την παράδοσή τους, στο χώρο του πελάτη και η αψογη λειτουργία τους, είναι υποχρέωσή μας, όπως και η εξίσου άρτια κατάσταση τους από πλευράς ενοικιαστή, κατά την απομάκρυνση των προϊόντων από τον χώρο διεξαγωγής του event.
Αν ο εξοπλισμός, κατά τη διάρκεια παραμονής του στο χώρο του πελάτη, σταματήσει να λειτουργεί και δεν είναι αποτέλεσμα ελαττωματικού προϊόντος, ευθύνη έχει αποκλειστικά ο πελάτης, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει το κόστος επιδιόρθωσής της.
Το ποσό είναι ανάλογο με το κόστος επισκευής, που ορίζει ο εκάστοτε επίσημος αντιπρόσωπος, του υπό ζημία προϊόντος.
Εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα να επισκευαστεί,  ο πελάτης πρέπει να καταβάλει, εξ’ ολοκλήρου, το ποσό λιανικής πώλησης του προϊόντος.
Κατά την ενοικίαση, ο πελάτης υπογράφει μία ”φόρμα εξοπλισμού”, η οποία αναφέρει αναλυτικά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει-ενοικιάσει, ώστε να γίνει ταυτοποίηση στην επιστροφή-παράδοση.
Εάν κατά την περισυλλογή του εξόπλισμου, μετά το πέρας της εκδήλωσης, διαπιστώσουμε πως υπάρχουν αντικείμενα, που ενώ βρίσκονται στην αρχική “φόρμα ενοικίασης”, λείπουν από τον χώρο, τότε επίσης, είναι υποχρέωση του πελάτη η πλήρης αντικατάστασή τους.
 
Η εταιρία Party Productions δεν φέρει ευθύνη αν τα επιλεγμένα από τον πελάτη προϊόντα δεν καλύπτουν εν τέλει τις απαιτήσεις του υπό διοργάνωση event.
Στην επικοινωνία, μετά το αίτημα ενοικίασής σας, ένας τεχνικός μας σας ενημερώνει, αν ο εξοπλισμός επαρκεί για τον χώρο και τον σκοπό, για τον οποίο θα τον χρησιμοποιήσετε.
Παρόλαυτα η εκτίμηση είναι πάντοτε υποκειμενική, αν πρώτα δεν έχει γίνει αξιολόγηση του χώρου.
Σε περίπτωση που πελάτης ζητήσει την αξιολόγηση ενός χώρου, είναι εφικτό κατόπιν ραντεβού με συνεργάτη μας, τουλάχιστον δύο μέρες πριν το event

Τα προσωπικά στοιχεία σας, τα χρησιμοποιεί η εταιρία μας αποκλειστικά και μόνον για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα και οργανισμοί που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρία μας.

 

Δείτε εδώ τις προσφορές στα έτοιμα πακέτα μας

X
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστρέψτε στα προϊόντα