Καλωσήρθατε στα σεμινάρια για τους Djs της επόμενης γενιάς
Συνοπτικά

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3 ημέρες και η εκπαιδευτική περίοδος είναι 8 ώρες την ημέρα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Το υλικό που θα αναπτυχθεί, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, που έχει συγκεντρωθεί μετά από χρόνια εμπειρίας, των μελών της ομάδας μας.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε απλόχερα τη γνώση μας και να σας βοηθήσουμε να ανέβετε ένα ακόμη σκαλί στη δύσκολη πορεία του Djing.

Σε ποιους απευθυνόμαστε? Σε όλους! Όλους όσους αγαπούν την τέχνη του Djing και την εξασκούν είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά. Όλοι άλλωστε, όσο δουλεύουμε στο αντικείμενο, τόσο μαθαίνουμε.

Θα γίνετε ο καλύτερος Dj μετά από αυτό το σεμινάριο? Μπορεί και όχι…δε θα σας υποσχεθούμε κάτι, για το οποίο, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχετε εσείς οι ίδιοι. Εμείς θα σας δώσουμε τα εφόδια κι εσείς, μετά από πολύ δουλειά, θα μπορέσετε να τα μετατρέψετε στα πιο δυνατά όπλα!

Θα κουραστούμε τόσες ώρες? Όχι…αφενός θα υπάρχει υποδοχή με πρωινό, δύο 20λεπτα διαλείμματα, συν ένα ακόμα, μίας ώρας για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αφετέρου, είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο το πρόγραμμα, που πάντα θα έχουμε κάτι να πούμε, κάτι να κάνουμε. Επίσης, στο τέλος της ημέρας, θα έχουμε όλοι μεγαλώσει τον κύκλο γνωριμιών μας και κάθε μέρα θα γίνεται πιο ξεκούραστη από την προηγούμενη, γιατί θα έχουμε και έναν φίλο μαζί.

Στον χώρο μας θα είναι στημένα, μόνιμα, διάφορα μηχανήματα από το χθες μέχρι το σήμερα. Θα έχετε καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, τη δυνατότητα να τα επεξεργάζεστε.

Κονσόλες, μείκτες, cd players, pickups, ηχεία, μικρόφωνα και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία ενός Dj, τα οποία οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν και να τα γνωρίσουν.

Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να γνωρίσουν, μεγάλα αστέρια της εγχώριας μουσικής σκηνής, να τους εκφράσουν τις απορίες τους και να έχουν έναν επικοδομητικό διάλογο.

Στο τέλος του τριημέρου θα γίνουν κληρώσεις, με μεγάλα δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια 10% για το κατάστημα του χορηγού μας Dj Mania.

Dj Mania

Ό,τι έχει σχέση με το Djing και όχι μόνο, θα το βρείτε εδώ..

Site of Dj Mania
Θεματολογία Σεμιναρίου

Εισαγωγή στην τέχνη του Djing

Τεχνικές mixing

Ανακαλύπτοντας τα είδη της μουσικής

Τρόποι διευθέτησης της μουσικής

Εξοπλισμός – Νέες και παλιές τεχνολογίες

Συνδεσμολογίες και τεχνικά θέματα

Ευκαιρίες καριέρας

Γνωριμία με Djs

Κάνοντα τη θεωρία...πράξη

Κληρώσεις και δώρα

Τι κοστίζει?
 • Κόστος εγγραφής (Βασικό)

 • 150Ανά άτομο
  • Αφορά ατομική συμμετοχή
  • Η τιμή είναι με το ΦΠΑ

 • Κόστος συμμετοχής (Μειωμένο)

 • 130ανά άτομο
  • Αφορά ομαδικές εγγραφές,μέλη της ίδιας οικογένειας ή μέλος πολυτέκνων
  • Η τιμή είναι με το ΦΠΑ

*Το αντίτιμο της εγγραφής πληρώνεται εξολοκλήρου την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, κατά την είσοδό σας στο χώρο διεξαγωγής του. 
Που θα έρθετε:

Σε έναν υπέροχο χώρο , στο κέντρο της Αθήνας, στα Πετράλωνα! Eκεί βρίσκεται το ”Provadiko”, μία αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για κάθε είδους εκδήλωση, την οποία και θα έχουμε τροποποιήσει με σύγχρονο εξοπλισμό, για τις ανάγκες των μαθημάτων μας.

Η αίθουσα κλιματίζεται, παρέχει δωρεάν  WiFi, έχει χώρο για καφέ και φαγητό και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, με εύκολο παρκινγκ.

Party Productions @ Provadiko

Φωτογραφίες από παλαιότερα σεμινάριά μας

Έτοιμοι για μια δυνατή εμπειρία? Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα

Djs κάτω των 18 ετών θα πρεπει να έχουν έγγραφη συγκατάθεση από τον κηδεμόνα τους
Εδώ μπορείτε να μας αναφέρετε οτιδήποτε σας απασχολεί, προκειμένου να έχετε, την όσο το δυνατόν, καλύτερη εμπειρία με το σεμινάριό μας.

Δείτε εδώ τις προσφορές στα έτοιμα πακέτα μας

X
0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστρέψτε στα προϊόντα